Forbruger Mærket

De Bedste Elektriske Tandbørster → Find din foretrukne her

 • Hjem
 • Blog
 • De Bedste Elektriske Tandbørster → Find din foretrukne her
De Bedste Elektriske Tandbørster → Find din foretrukne her

Populariteten af ​​elektriske tandbørster er de sidste par år steget markant som følge af , at de bliver både billigere samt mere effektive til at rense tænder. I dag er der en bred vifte af modeller tilgængelige på markedet, hver med et unikt sæt funktioner og teknologiske muligheder, hvilket gør det udfordrende at vælge den, der bedst opfylder dine krav.

I denne artikel vil Forbruger Mærket opstille og anmelde en liste over de bedste elektriske tandbørster, der er tilgængelige i 2022. Når du har læst denne artikel, ønsker vi, at du kan danne dig et overblik over, hvilken elektrisk tandbørste der bedst passer dit behov.

 

De bedste Elektriske Tandbørster – Hurtig oversigt

De bedste Elektriske Tandbørster – Anmeldelser

1. Tony eltandbørste
2. GoBrush SonicPower X10
3. Philips Sonicare Protective Clean 4500
4. Oral-B Genius 10400N

 

1. Tony eltandbørste – Elektrisk tandbørste med timer

Tony eltandbørste 499 kr. Læs mere her

TONY er en prisvenlig eltandbørste, der kommer fra det danske GetTony. Den er effektiv, stilren og ikke mindst prisvenlig, og der er samtidig mulighed for at køre flere forskellige smarte børstefunktioner, der holder dine tænder rene og frie for huller. 

Smarte børstefunktioner og fantastisk batterilevetid

TONY eltandbørsten er, trods den lave pris, udstyret med 4 forskellige smarte børstefunktioner. Her kan du vælge mellem funktionerne: “whitening, clean, polish og gum care”, når du skal børste dine tænder. Der er altså rig mulighed for at finde den funktion, der passer bedst til din mund.
Derudover har eltandbørsten fra TONY en fantastisk batterilevetid, der sikrer 20 dages rensning på en enkelt opladning, hvis du børster 2 gange dagligt. 
 

Følger danske tandlægers anvisninger

Ifølge de danske tandlæger, skal man minimum børste sine tænder i 2 minutter for at få renset tænder ordentligt. Af den grund, er TONY eltandbørsten udstyret med den timer, der sikrer, at du får børstet dine tænder i 2 minutter, som de danske tandlæger anbefaler. Det er med til at sikre, at du får en optimal og grundig børstning af tænderne, så du kan undgå huller i tænderne.

Børstehoved på abonnement

Det anbefales, at man skifter tandbørste engang hver 3. måned – men hvor mange får egentlig husket at gøre det? Den gennemsnitlige dansker skifter tandbørste 2,27 gange årligt, hvilket er under det anbefalede niveau på 4 gange årligt. En af de store fordele ved TONY eltandbørsten er, at man kan modtage børstehoveder på abonnement, så du er sikker på at få skiftet dit tandbørstehoved regelmæssigt. 

Forbrugermærket vurdering

Fordele

 • IPX7 vandtæt
 • 4 børstefunktioner
 • 5 års garanti

Ulemper

 • Kun en slags børstehoveder

 

2. GoBrush SonicPower X10 – Vandtæt elektrisk tandbørste med tryksensor

GoBrush SonicPower X10 699 kr. 
1̶2̶0̶0̶ ̶k̶r̶.̶
Læs mere her

SonicPower X10 fra GoBrush er perfekt til dig, som går op i dine tænder og mundhygiejne, men ikke vil tænke over om der er strøm på tandbørsten. Den kan nemlig holde strøm i op til 100 dage, og har en ladetid på 3 timer fra 0 til 100%.

Funktioner for tandbørsten

Tandbørsten SonicPower X10 fra GoBrush har mange nyttige funktioner, som tryksensor, 3 styrkeniveauer, indbygget timer på både 2 minutter og 30 sekunder. Udover disse brugbare funktioner har den mange flere, som:

•  Sonisk teknologi
•  Skræddersyet tandbørstning
•  Børsteskiftindikator
•  3 sekunders lav vibration
•  Lang batterilevetid
•  IPX7 vandtæt

Passer på både emalje og tandkød

Med en elektrisk tandbørste, skal man passe på, at man ikke trykker for hårdt. Men dette har GoBrush taget højde for i deres design. Med SonicPower X10 fra GoBrush er der nemlig indbygget tryksensor, som advarer dig, hvis du trykker for hårdt under børstningen.

Andre fordele ved GoBrush

Hos GoBrush er der en masse forskellige fordele at hente. De tilbyder nemlig tre forskellige børstehoveder, det er nemlig ikke alle, som foretrækker et hårdt eller blødt børstehoved, så derfor kan du finde et der passer perfekt til dig. Udover det tilbyder GoBrush:

 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • 5 års produktgaranti
 • 60 dages returret
 • Dansk kundeservice alle ugens dage

Forbrugermærkets vurdering

Den elektriske tandbørste SonicPower X10 fra GoBrush, er af høj kvalitet og lavet i et ergonomisk design, som gør den let at holde ved, og rar at bruge hver dag i meget lang tid. De har også en nem abonnementsløsning, så du ikke behøver bekymre dig om at få bestilt børstehoveder, når det er tid til at skifte. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke er mulighed for at vælge et hårdt børstehoved, men kun medium eller børne børstehoved.

Fordele

 • Tryksensor
 • 5 års produktgaranti
 • Ergonomisk design

Ulemper

 • Kun to farver

 

3. Philips Sonicare Protective Clean 4500

Philips Logo Philips Sonicare Protective Clean 4500 899 kr. Læs mere her

Denne eltandbørste fra Philips er en yderst velanmeldt og gennemtænkt eltandbørste, der gør sig bemærket på baggrund af sine funktioner samt evner til at holde munden ren.

Skånsom mod følsomme områder

Philips Sonicare Protective Clean 4500 er udstyret med Sonicare-teknologi, der er med til at give en skånsom og effektiv eltandbørste. Det inkludere en tryksensor, der holder dig fra at børste dine tænder for hårdt. Skulle du komme til at børste for hårdt, vil tandbørsten advare dig, så du kan børste blidere. Dette betyder, at eltandbørsten er egnet til brug på bøjle, kroner, lakeringer og fyldninger, hvor den er perfekt til at forebygge huller i tænderne.

Fjerner 7 gange mere plak

Philips Sonicare Protective Clean 4500 tandbørsten er den perfekte tandbørste til at holde munden ren og fjerne plak fra tænderne. Via dens unikke soniske teknologi, der er indbygget i tandbørsten, sender den vand ind mellem tænderne, så børstebevægelserne bedre kan opløse og fjerne plakken fra dine tænder. Den sørger for, at du får en grundig og nænsom tandbørstning hver gang. Derudover sørger tandbørsten også for hvidere tænder på blot 1 uge, hvor den blandt andet fjerner misfarvninger på tænderne.

Smart børsteteknik og påmindelsesikon

Philips Sonicare Protective Clean 4500 har indbygget en “QuadPacer”, der informerer dig, når du har brugt en passende mængde tid på at børste, hver enkelt del af din mund. Dertil har den indbygget en Smarttimer-funktion, der kan fortælle dig, når du har børstet tænderne i de anbefalede 2 minutter.

Tandbørsten er også udstyret med en smart påmindelse, der fortæller dig, når det er tid til at skifte børstehoved.

Skal du vælge Philips Sonicare Protective Clean 4500?

Philips Sonicare Protective Clean 4500 tandbørsten er blevet testet af flere forskellige anmeldere og får mange gode bemærkninger.

Electricteeth.co.uk har mange roser til eltandbørsten. Her fremhæver de især den smarte tryksensor, der sørger for at du får en ren og behagelig børstning. Dertil nævner de også, at den har rigtig god batterilevetid samt at den kommer med en indbygget timer.

En af ulemperne ifølge Electricteeth.co.uk er dog, at tandbørsten ikke kommer med ekstra børstehoveder samt, at den er meget dyr i forhold til konkurrenterne.

Philips Sonicare Protective Clean 4500 er altså et godt valg, hvis du står og mangler en eltandbørste i høj kvalitet, der sikrer en effektiv samt grundig børstning.

Fordele

 • Teknologi der skåner tandkødet
 • Medfølgende rejseetui
 • Lang batterilevetid

Ulemper

 • Kan virke tung og klodset
 • Få børstefunktioner

 

4. Oral-B Genius 10400N

Oral B Genius 10000N Eltandbørste

Oral B Logo

Oral-B Genius 10400N

1299 kr. Læs mere her

Oral-B Genius 10400N er en elektrisk tandbørste, der med sine 10.500 rotationer i minuttet giver en god og effektiv tandbørstning. Den er udstyret med et intelligent børstesystem, der blandt andet indeholder tandkødsbeskyttelse, som sikrer dig en børstning, der gør tandlægerne glade. Dens “Position Detection-teknologi” samt runde børstehoved sørger for, at du aldrig overser et sted, så du får et sundere tandkød og et hvidere smil.

Børstesystemet indeholder 6 forskellige børstefunktioner alt efter formål, hvilket løsner plakken nemmere og mere effektivt, så du kan få en sund og ren mund.


App og indbygget sensorer

Du kan tilslutte Oral-B Genius 10400N til din Oral-B app via Bluetooth. Via den avancerede AI-børstegenkendelse, kan appen kortlægge alle områder af dine tænder, hvilket gør det nemmere for dig at børste effektiv samt visualisere, hvor du har børstet i munden, og hvor du ikke har. Over tid kan tandbørsten finde frem til dine børstevaner og vise dig, hvor dine børstemønstre lever op til anbefalingerne, og hvor du skal forbedre din tandbørstning. Derudover er tandbørsten også udstyret med en timer, der sikrer, at de 2 minutters anbefalede tandbørstning bliver overholdt.

Eksperternes holdning

Ifølge Electricteeth.com ligger Oral-B Genius 10400N i toppen over de bedste elektriske tandbørster. Her fremhæves det især, hvordan tandbørsten har været med til at skubbe grænserne inden for, hvad en elektrisk tandbørste kan. Her bliver der sat fokus på de 6 forskellige børstefunktioner, der kan klare alt lige fra din daglige tandbørste rutine til rengøring af tungen.

Fordele

 • Lækkert rejseetui
 • 6 børstefunktioner
 • Bluetooth til app

Ulemper

 • Ikke den længste batterilevetid (12 dage)
 • Dyr elektrisk tandbørste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *